Jump to content

theo

Members
  • Content Count

    153
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About theo

  • Rank
    frequent

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. congratulations kristi
  2. My god, I'm sorry! :o I just realise it Indeed, I am still learning English But why is this word so often used? :P
  3. Strange. On my P4 2Ghz XMMS takes 1 sec' to load & start. I did nothing special. I have a SB 7.1 and it just works fine. I hope you will resolve your problem. I tried BMP but the EQ sucks (IMHO). It is a pity. For me it's XMMS 2 (GTK2) but there is still a little bit work to do (this EQ really sucks!). I used AmaroK for a long time and I really love it. But for an every day usage, XMMS takes less resources (CPU & MEM). Then I use AmoroK from time to time now. Good luck.
  4. theo

    Opera

    no, don't like non opensource softwares (if there are alternatives and there are a lot of)
  5. theo

    $0.99 mp3's

    :huh: I download my favorite music from shoutcast via stramripper. Completely legal and as easy as streamripper URL -d DIRECTORY.
  6. :huh: I definitively dislike KDE just my subjective opinion :P
  7. urpmi.update -a -v && urpmi --auto-select -v (-v -verbose- is optional)
  8. Nice. I use BlackBox as WM then I don't have notion of shortcuts Probably another guy will help you. (Have you tried to right-click on your desktop, new shortcut and manually enter the infos?) Theo.
  9. "Welcome to Arch Live CD" in a dos-like terminal ... yipiiiiee :P
  10. it sounds like it is not the right module for your hardware. redo the sensors-detect without "ISA adapter" searches. if it doesn't work, try to find on google the right module for your hardware (search on your M/B brand and chip). you can change the default module in the file /etc/sysconfig/lm_sensors. in my case, I had to add a MODULE line because my hardware was not deteted by the sensors-detect script (the old version did that correctly, not the new one :huh:). in your case, you probably will have to change MODULE_X=NOT_YOUR_CHIPSET by another one, i.e., MODULE_X=YOUR_CHIPSET. good luck.
  11. in a terminal, what's the output of these commands: ls /usr/share/firefox/fire* and ls /usr/share/firefox/firefox/fire* ? If there are two levels of 'firefox' directories it's because you chose it in the wizard. I did the same error the first time; if 'firefox' is shown in the textbox, no need to select the directory 'firefox' in the list box or simply erase 'firefox' in the text box.
  12. after untar'd the package, execute the installer: 1/ as root (su) 2/ in a terminal (./firefox-installer) and give us the output of the terminal. the errors should be displayed. see you.
  13. firefox is where you installed it!.. in the wizard, you had got the choice of the location. take a look in the /home/your_nickname/firefox-installer folder ... I think it's the default installation folder. if you want to delete it, just delete the folder. also, i don't want to do the job for you, but there are already a lot of topic about firefox and installation issues (I personally wrote some of them) ... just use the great 'search' function ... for example: https://mandrivausers.org/index.php?showtopic=25238 oh, and here too: http://www.linuxquestions.org/questions/history/314324 read the faq man! cheers.
×
×
  • Create New...