Jump to content
Sign in to follow this  
ilia_kr

theming problem in Gnome on openSuse 11

Recommended Posts

Hi there,

For some reason some of the windows in Gnome do not show correctly a selected theme.

For example when using T-ish theme and border, all is fine except YaST's windows. I guess it is somehow related to GTK-1 or GTK-2 issue.

Need you help on this.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
IIRC YaST uses qt, not GTK

 

I don't think so. YaST looks ok with Clearlooks but doesn't look well with any other theme from gnom-look.org

It looks like Windows 98 while everything else looks as it should.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AFAIK Yast is using QT3.

I guess that if you run "qtconfig" you will find out what theme your qt3 is using. Just take care to open "qtconfig" for QT3, not QT4. If you say it looks like windows98, then the stock qt3 "windows" theme is loaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What ever YaST is using, why doesn't it show a theme?

Because gtk-qt engine can't render that specific theme? What are my options then?

Edited by ilia_kr

Share this post


Link to post
Share on other sites
What ever YaST is using, why doesn't it show a theme?

Because gtk-qt engine can't render that specific theme? What are my options then?

 

Use another theme? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...