Jump to content
Sign in to follow this  
mudfish

samba swat won't accept root login [solved]

Recommended Posts

hi all.

 

recently installed samba server(3.0.23b) with swat on mandriva 2007 box.everything went smoothly but when i try to access samba via swat on my browser as root it keeps throwing me back to its login prompt eventhough i am 100% sure i entered the correct root password. (i am accessing it on the same machine where samba is installed.)before that ive already edited the swat file on the xinetd.d directory and change the option disable from "yes" to "no" and then run "service xinetd restart"

 

any ideas ? :wall:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the swat config for IP addresses that it accepts connections from. Chances are it's only configured to accept connections from localhost or the same machine that swat is installed on. Are you trying to access it from another machine? This is what problem I had when I used swat and tried to connect from another machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...