Jump to content
Sign in to follow this  
Apoc

Creative Labs Webcam Go Plus MDK10.1

Recommended Posts

I have nearly got this working but am still hitting a few problems.

 

When i plug this in GnomeMeeting link pops up and on loading that it errors about colours not being correct for camera.

 

I have tried camarama and gqcam and a few others all with mixed results..

 

The best i get is a picture black an white hazed, liney, fuzzy witha line down the middle.

 

Are there any tips / advice in getting this working.

 

i can send the dmesg and the like if any of those will be of help.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

:help:

Tried that and the link from there to the alpha.dns site one..

 

The problem i get is that the picture contains 2 images of what the camera has grabbed and all the pictures are grainy and with like white lines across them (sort of like a snowy TV picture)

 

Like its half polerised..

 

cheers for any help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...