Jump to content
eroica

firefox not displaying correctly [solved]

Recommended Posts

hello,

i really hosed my Firefox since trying to change themes to Embassy. Whenever i launch FF i get no File,Edit etc toolbar. its all scrunched. When I launch FF from terminal get numerous "Gtk- Warning ** Default font does not have a family set" & also "font does not have a positive size." I tried reinstalling FF still no good. I guess I hosed something w/trying that embassy theme which didnt display right.I've gone back to my original theme but FF is still not displaying correctly. Any help on what I need to do to get this right would be much appreciated. I'm running MDV 2007.0 w/FF2.02

thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd try removing the .mozilla profile from your user directory by renaming to .mozilla.old, and then launching Firefox again.

 

Reinstalls won't fix it, as all is stored in your profile directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanx. I found trouble. Had to goto kcontrol>appearence&themes>fonts & just select any other font size and apply change.Then my text on toolbar and all text in menu's & dialog boxes appeared normal again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...