Jump to content
Sign in to follow this  
Guest eekie

Mandriva on raid-0 gets stuck while starting

Recommended Posts

Guest eekie

Live cd 2010 and several MIB 2010 x64 versions install on raid-0 configuration, but when I try to start up using the nice graphical bootloader I get lots of error messages of which what I think the most important ones are being displayed here:

 

Could not find resume device (dev/mapper/pdcfgdehjigp5)

Could not resolve resume device (dev/mapper/pdcfgdehjigp5)

mount: could not find filesystem '/dev/root

setuproot: moving /devfailed : no such file or directory

setuproot: error mounting /proc : no such file or directory

setuproot: error mounting /sys : no such file or directory

Kernel panic- not syncing: Attempted to kill init!

 

I have created a system partition (/), a swap partition, and a home partition on an extended partition, that already had ubuntu 9.10 x64 installed (Works fine)

 

What is wrong with Mandriva or my configuration?

Edited by eekie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest caballerial

I have the same problem, but I use raid1 instead.

And only 2 partition, one system partition and one swap.

 

Does anyone has a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...