Jump to content
Sign in to follow this  
Dark

Issue with Samba in 2010.0

Recommended Posts

I anyone else experiancing samba not adding users through mcc? It keeps telling me that I need to add samba user even though I just added one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try webmin, then - or directly editing smb.conf

I have not used Mandy for the last 1.5-2 years, but even before I was using MCC very rarely, for obvious reasons: it's both unintuitive, and buggy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can use swat also instead of webmin, it's the web interface for all things samba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well the different tools to control and set up samba are great, I've actually been debating about looking into them for a good while, but my issue is I can use smbpasswd -a user and there is no entry in /etc/samba/smbpasswd it is as if the user somewhere along the line just gets lost before it gets saved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...