Jump to content
Sign in to follow this  
isamu

lcd display

Recommended Posts

yo there Im using a new laptop and just installed the ati propietary drivers , it has a mobility radeon hd 4200 , but after installing its shows some degradation in gradients of colors

just like the attached , this is my lcd screen fault or its the driver.

When using the other os it seems to display ok everything

thanks

PD

I dunno if this is gonna show property the fault

post-16644-016477600 1284848635_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dunno if this is gonna show property the fault

As you may have already seen, if you have display problems then sometimes sending a screenshot doesn't help - because the screenshot looks fine to everyone else!

 

How did you install the ATI drivers, and are you sure you're using them? Can you tell what colour depth you're using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I run the binaries from ati with general setup i didnt generate a package for mandy.

The thing its supposed to be running on 24 bits dep

How can check or force to use that dep?

I give a shot to the xorg drivers but it seems to slow down the Desktop, too much time to response, lag in video play,

Thanks

post-16644-022947800 1284860981_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...