Jump to content
Sign in to follow this  
Guest djedenbaum

Alltel Huawei EC168 connects for about 2s [solved]

Recommended Posts

Guest djedenbaum

Hi, I have read almost all of the related posts on the Huawei EC168 USB modem, and google'd my back-side off trying to find an answer...

In Windows (I hate Microsoft BTW) the card needs no password, or user name... from what I have gathered on the net, in Linux (since I cannot get the dialer to dial without it) I guess I need to enter my ph# + @alltel.net. Is this right? and the password is alltel?

 

what happens to these now that alltel is Verizon? ph# + @VZW.net? password????

 

I guess I need to know if the username and password are really essential, because windows doesn't seem to need it and I'm using it right now...

 

If this is not the problem, why can I not get a connection to stick in Mandriva 2010.0???

 

Any insite, link, or tool would be quite helpful... seeing as I'm about to dump windows altogether!!!

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest djedenbaum

The solution to my problem was that the gateway from the USB modem wasn't in the routing table...

route add default gw xxx.xxx.xxx.xxx

as Super-User of course!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...