Jump to content

tri2kon9

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tri2kon9

  • Rank
    New Here
  1. ...I'll try going through the installation again then.
  2. bash: fglrxconfig: command not found
  3. Thank you! That worked! Well, the code did. Now that the driver is installled, and after I rebooted, I still have cloned screens.
  4. bash: ./ati-driver-installer-8.443.1-x86.x86_64.run: Permission denied That's what it said, and I went into root like you said.
  5. The file I'm trying to install: ATI Driver Installer 46.0MB 7.12 Dec 20, 2007 Automated installer and Display Drivers for X.Org 6.7, 6.8, 6.9, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 These are the instructions that the ATI website gives me: # Launch the Terminal Application/Window and navigate to the ATI Proprietary Linux driver download. # Enter the command ati-driver-installer-7-12-x86.x86_64.run to launch the ATI Proprietary Linux driver installer. The ATI Proprietary Linux Driver Setup dialog box is displayed. When I enter the second command, it says that it doesn't recognize the command.
  6. Never mind, I somehow killed the lag. Now I'm back to the whole "I see the same thing on both monitors and can't install the drivers" problem.
  7. I know, but my dad made me. He thought it would work, but it actually made everything worse. My computer is incredibly laggy now, which I didn't have before I swapped the video cards. Do you know how to fix that, besides getting the original card back?
  8. New video card, different issues. I switched my video card out for the ATI All-In-Wonder 9600 Series, replacing my PCI tuner that wouldn't work either. Now I can't get its drivers to install.
  9. Try going into the sound control and look at the mic settings. Mine was all the way down, and I spent the last day and a half trying to find the problem, I turned that up, and the problem was solved.
  10. # File generated by XFdrake (rev 142098) # ********************************************************************** # Refer to the xorg.conf man page for details about the format of # this file. # ********************************************************************** Section "Files" # font server independent of the X server to render fonts. FontPath "unix/:-1" # minimal fonts to allow X to run without xfs FontPath "/usr/share/fonts/misc:unscaled" EndSection Section "Extensions" Option "Composite" EndSection Section "ServerFlags" #DontZap # disable <Crtl><Alt><BS> (server abort) AllowMouseOpenFail # allows the server to start up even if the mouse does not work #DontZoom # disable <Crtl><Alt><KP_+>/<KP_-> (resolution switching) EndSection Section "Module" Load "dbe" # Double-Buffering Extension Load "v4l" # Video for Linux Load "extmod" Load "type1" Load "freetype" Load "glx" # 3D layer Load "dri" # direct rendering EndSection Section "InputDevice" Identifier "Keyboard1" Driver "kbd" Option "XkbModel" "pc105" Option "XkbLayout" "us" Option "XkbOptions" "compose:rwin" EndSection Section "InputDevice" Identifier "Mouse1" Driver "mouse" Option "Protocol" "ExplorerPS/2" Option "Device" "/dev/mouse" EndSection Section "Monitor" Identifier "monitor1" VendorName "Plug'n Play" ModelName "WDE LCM-17v2" HorizSync 30-82 VertRefresh 50-75 # Monitor preferred modeline (60.0 Hz vsync, 64.0 kHz hsync, ratio 5/4) ModeLine "1280x1024" 108 1280 1328 1440 1688 1024 1025 1028 1066 +hsync +vsync # TV fullscreen mode or DVD fullscreen output. # 768x576 @ 79 Hz, 50 kHz hsync ModeLine "768x576" 50.00 768 832 846 1000 576 590 595 630 # 768x576 @ 100 Hz, 61.6 kHz hsync ModeLine "768x576" 63.07 768 800 960 1024 576 578 590 616 EndSection Section "Device" Identifier "device1" VendorName "ATI Technologies Inc" BoardName "ATI Radeon 9250 and earlier" Driver "ati" Option "DPMS" Option "XaaNoOffscreenPixmaps" "1" EndSection Section "Screen" Identifier "screen1" Device "device1" Monitor "monitor1" DefaultColorDepth 16 Subsection "Display" Depth 8 Modes "1280x1024" "1152x864" "1024x768" "832x624" "800x600" "640x480" "480x360" "320x240" EndSubsection Subsection "Display" Depth 15 Modes "1280x1024" "1152x864" "1024x768" "832x624" "800x600" "640x480" "480x360" "320x240" EndSubsection Subsection "Display" Depth 16 Modes "1280x1024" "1152x864" "1024x768" "832x624" "800x600" "640x480" "480x360" "320x240" EndSubsection Subsection "Display" Depth 24 Modes "1280x1024" "1152x864" "1024x768" "832x624" "800x600" "640x480" "480x360" "320x240" EndSubsection EndSection Section "ServerLayout" Identifier "layout1" InputDevice "Keyboard1" "CoreKeyboard" InputDevice "Mouse1" "CorePointer" Screen "screen1" EndSection That's what the xorg.conf said.
  11. Thank you! Now I'm just waiting for that to finish installing...
  12. This is starting to give me a headache....It says to put the Mandriva dvd into my drive, and after I do that and hit enter, it pops open the drive and says to put the dvd in.
  13. -bash: /etc/X11/xorg.conf: Permission denied That's what came up when I entered the code as a normal user, and as root. I tried installing the drivers, but it wouldn't install because of unsatisfied lebexpat.so.1, and when I tried to find a download for it, I was unsuccessful, so if you have a link to that, that would be great ^_^
  14. tri2kon9

    PCI tuner

    I just got a new Pinnacle PCTV HD card, and I can't figure out how to install it. If you know anything about this, or even if you don't, please help.
×
×
  • Create New...