Jump to content

Pluto

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pluto

  1. Thanks all for your help but I think this is the good chance to re-install my Mandriva 2007 that is in a bad shape. Thanks again to all, MODs can close/delete this topic.
  2. Hi all! From a lot of time I installed my Sitecom WL-170 wireless PCMCIA card on Mandriva 2007 and with ndiswrapper I surfed the web without problems. A couple days ago I discovered some new drivers for my card and I installed them. I took them from here. My card uses Rt61 driver. However, now I can't acces to my wireless home network. I found 2 active interface, ra0 and wlan0. I can see my card works, I can see my home network BUT there's always WEP encryption while I use WPA. I think the problem is in WPA settings but I could have no idea. At least I can unistall Rt61 driver and use ndiswprapper but I don't know how to do it. Can you tell me something? Thanks in advance.
  3. Hi all! I suggested ndiswrapper 'cause it worked and works fine for me with my Sitecom WL-170. Of course, I'm a Mandriva's newbie but all I understand I want to share. :P
  4. Hi! Did you try ndiswrapper? Maybe this way could solve your problem... At least have a read on it. ;)
  5. Ok, forgive me. :woops: BTW, I added that wiki's page on my bookmarks... :D
  6. Hi all! #1: http://www.mandrakeitalia.org/, an Italian forum for Mandriva users; #2: http://ndiswrapper.sourceforge.net/, a powerful tool for wireless network cards. Bye! ;)
  7. Hi! I could help with Italian, if you want. ;)
  8. Hi all! If someone finds a solution please inform me... US Robotics said me this phone isn't tested nor supportes on Linux...
  9. No, forgive me for not understanding. :unsure:
  10. Do you know someone can do this?
  11. Hi, now the problem is: who can write a driver? I have no idea how to make it... :unsure:
  12. Hi all! I've installed Skype on my Mandriva 2007 and I would use my VoIP phone. This phone of course hasn't a Linux driver, so i would know if someone has an idea to make it working.
  13. Yes, locales-it are installed and Mandriva was succesfully updated (I downloaded and installed 131 packages). I think at this time the problem isn't so big: Firefox and OpenOffice are both in Italian and if the rest is in English... I will accept it. Of course, if you have solutions let me know! :D
  14. For example, my terminal is all in English, I have "FIle - Edit - View - Terminal - Tabs - Help" on the up bar; right-click on Terminal gives me "Open terminal - Open tab - Close windows - Change profile..."; on desktop I have "Applications - Places - System". If I log-out and select Italian I expect all is in Italian, not only something. Firefox now is in Italian, after I uninstalled previous verions and installed Firefox 2. OpenOffice needed a language change: after I did it now is in Italian. "Confogure your computer" is also all in English. I'll try to switch on more times the language with Gnome... I hope these info could be useful to understand what's going on... :unsure:
  15. YEEEEEAH! Problem with Mozilla: status SOLVED. With "urpme" I uninstalled the previous version, downloaded the last version and now it's working fine in Italian. Problem with English/Italian: NEAR TO BE SOLVED. I think at this time that Mandriva 2007 isn't fully traslated into Italian but I have to tell I'm very happy that is working fine. Of course I'll wait for your advices about it. One more time I have to thank all the users that used their time to help me. :P
  16. Hi all! Solved a bit of problems: #1: now mozilla is in Italian. I downloaded Firefox 2.0.0.2, with urpme I removed Firefox 1.5.0 and installed the new Firefox. But now I can't find where is this new Firefox 'cause on "Applications -> Internet -> Navigatori web" there's only Ephifany. But, if from root I type "cd /home/USER/Desktop/firefox" and type "./firefox" Firefox in Italian is on. #2: I did a log-out from the session and, in the log-in, I saw an option about changing language in Gnome. I choosed Italian and now more thing are in Italian on Mandriva. Terminal is still in English, like "Application - Places - System" but at the right-clic with mouse I see "Annulla - Taglia - Copia...", that is Italian. So the big problem now is: where's Mozilla Firefox 2.0.0.2? How can I start it without Terminal? :unsure:
  17. Hi Kieth! So you can confirm me that there isn't full Italian translation for Mandriva 2007? About Firefox, I didn't understand nothing at all. Here's some command resulst: # rpm -qa | grep -i firefox libmozilla-firefox1.5.0.10-1.5.0.10-2mdv2007.0 mozilla-firefox-1.5.0.10-2mdv2007.0 libmozilla-firefox1.5.0.7-1.5.0.7-1mdv2007.0 mozilla-firefox-it-1.5.0.10-1mdv2007.0 # urpmi mozilla-firefox-it-1.5.0.7-1mdv2007.0.i586.rpm unable to access rpm file [mozilla-firefox-it-1.5.0.7-1mdv2007.0.i586.rpm] error registering local packages # urpmi mozilla-firefox-it The package(s) are already installed but if I choose Italian language from "Edit -> Preferences -> Advanced -> General -> Languages" and if I close Firefox and re-open it, it's still in English. :unsure:
  18. Hi! First I want to say sorry for my post, I posted it in the wrong section. Second, I want to thank all answered me. I have full support here than the italian Mandriva forum. Talking about the problem, I have several times tried "urpmi firefox" but I can't have Firefox 2 and I have always it in English. There's no way to download ie. Italian language for Gnome? Or can I turn into KDE from Gnome? Could I solve my problems in this way? I really would enjoy my Mandriva full in Italian...
  19. Hi all! I'm Italian but my Mandriva is in english for the major part. #1. Firefox is in english and if I try to select "Edit -> Preferences -> Advanced -> Edit languages" I see only "Italian - it". If I select it nothing changes. #2. I have "Applications -> Sistema -> Configurazione -> Configure your computer". Sistema&Configurazione are in Italian for example. #3. If I go to "Configure your computer -> System -> Select the language..." and I select "Italy", I see "The change is done, but to be effective you must logout". I do it and nothing changes. #4. If I have right-click with mouse I have "undo, cut, copy, paste...." but I would it in Italian. I hope you can help me 'cause on the italian Mandriva forum no one helped me. I use Gnome instead of KDE and if you need further nfo let me know. [moved from Software by spinynorman]
  20. Hi all! I'm writing from Mandriva 2007, now it's working! Here's my solution. Step #1: I installed Mandriva 2007; Step #2: from here I downloaded ndiswrapper 1.38 and installed it. See here for installation info; Step #3: After I installed the appropriate driver for my card (in this case Rt61.INF) and kept on ndiswrapper with "modoprobe ndiswrapper" I went to "Configure your computer -> Network & Internet -> Setup a new network...." and I confgured my card from here. Step #4: If you have a WPA encryption you'll be asked to install "wpa_supplicant". Insert Mandriva 2007 DVD and install it. Step #5: configure your card and you'll be ok! I hope this will be useful. If someone finds something wrong please write it in order to know all. See you! :D
  21. Hi all! I solved all and now it's working! I'm very happy! As soon as I can I'll post what I did, I hope this will be useful for ohter users... Thanks all guys!
  22. Fresh news! I send a mail to Sitecom and they answered me that Sitecom WL-170 uses "ralink rt2561 chipset"! So rt61 doesn't work properly! Now the problem is find this driver I think... BTW, I post some results: # lsmod Module Size Used by ndiswrapper 185396 0 cpufreq_ondemand 5052 0 cpufreq_conservative 6116 0 cpufreq_powersave 1280 0 powernow_k7 7144 0 freq_table 3460 1 powernow_k7 raw 6592 1 md5 3584 1 ipv6 234016 8 snd_seq_dummy 2532 0 snd_seq_oss 31136 0 snd_seq_midi_event 5696 1 snd_seq_oss snd_seq 46960 5 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi_event snd_pcm_oss 48960 0 snd_mixer_oss 16896 1 snd_pcm_oss snd_via82xx 24256 0 gameport 11112 1 snd_via82xx snd_ac97_codec 83900 1 snd_via82xx snd_pcm 79784 3 snd_pcm_oss,snd_via82xx,snd_ac97_codec snd_timer 20548 2 snd_seq,snd_pcm snd_page_alloc 8392 2 snd_via82xx,snd_pcm snd_mpu401_uart 5664 1 snd_via82xx snd_rawmidi 19616 1 snd_mpu401_uart snd_seq_device 6828 4 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq,snd_rawmidi snd 46116 11 snd_seq_oss,snd_seq,snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_via82xx,snd_ac97_codec,snd_pcm ,snd_timer,snd_mpu401_uart,snd_rawmidi,snd_seq_device soundcore 7008 1 snd via_rhine 19588 0 mii 4704 1 via_rhine af_packet 16392 0 floppy 55444 0 pcmcia 20648 2 yenta_socket 20328 2 rsrc_nonstatic 11200 1 yenta_socket pcmcia_core 43300 3 pcmcia,yenta_socket,rsrc_nonstatic video 14052 0 thermal 10920 0 tc1100_wmi 5092 0 processor 17876 2 powernow_k7,thermal fan 3172 0 container 3008 0 button 4848 0 battery 7460 0 ac 3268 0 ide_cd 37988 0 loop 14504 0 nls_iso8859_15 4224 1 nls_cp850 4480 1 vfat 10592 1 fat 45980 1 vfat supermount 31956 1 via_agp 7584 1 agpgart 29032 1 via_agp nvram 7400 0 usbmouse 4160 0 usbhid 44544 0 joydev 8128 0 tsdev 5984 0 uhci_hcd 29136 0 usbcore 108348 5 ndiswrapper,usbmouse,usbhid,uhci_hcd evdev 7648 1 ext3 124744 1 jbd 48568 1 ext3 # uname -r 2.6.12-12mdk # dmesg Linux version 2.6.12-12mdk (apatard@n1.mandriva.com) (gcc version 4.0.1 (4.0.1-5mdk for Mandriva Linux release 2006.0)) #1 Fri Sep 9 18:15:22 CEST 2005 BIOS-provided physical RAM map: BIOS-e820: 0000000000000000 - 000000000009fc00 (usable) BIOS-e820: 000000000009fc00 - 00000000000a0000 (reserved) BIOS-e820: 00000000000e0000 - 0000000000100000 (reserved) BIOS-e820: 0000000000100000 - 000000000f7f0000 (usable) BIOS-e820: 000000000f7f0000 - 000000000f7fffc0 (ACPI data) BIOS-e820: 000000000f7fffc0 - 000000000f800000 (ACPI NVS) BIOS-e820: 00000000fff80000 - 0000000100000000 (reserved) 0MB HIGHMEM available. 247MB LOWMEM available. On node 0 totalpages: 63472 DMA zone: 4096 pages, LIFO batch:1 Normal zone: 59376 pages, LIFO batch:31 HighMem zone: 0 pages, LIFO batch:1 DMI 2.3 present. ACPI: RSDP (v000 OID_00 ) @ 0x000e4010 ACPI: RSDT (v001 OID_00 RSDT_000 0x30303030 & 0x00010007) @ 0x0f7ffbc0 ACPI: FADT (v002 INSYDE FACP_000 0x00000100 & 0x00010007) @ 0x0f7ffac0 ACPI: BOOT (v001 INSYDE SYS_BOOT 0x00000100 & 0x00010007) @ 0x0f7ffb50 ACPI: DBGP (v001 INSYDE SYS_DBGP 0x00000100 & 0x00010007) @ 0x0f7ffb80 ACPI: DSDT (v001 INSYDE VT8362 0x00001000 MSFT 0x0100000d) @ 0x00000000 ACPI: PM-Timer IO Port: 0x1008 Allocating PCI resources starting at 0f800000 (gap: 0f800000:f0780000) Built 1 zonelists Local APIC disabled by BIOS -- you can enable it with "lapic" mapped APIC to ffffd000 (011f1000) Initializing CPU#0 Kernel command line: BOOT_IMAGE=linux root=305 splash=silent bootsplash: silent mode. PID hash table entries: 1024 (order: 10, 16384 bytes) Detected 1200.559 MHz processor. Using pmtmr for high-res timesource Console: colour dummy device 80x25 Dentry cache hash table entries: 32768 (order: 5, 131072 bytes) Inode-cache hash table entries: 16384 (order: 4, 65536 bytes) Memory: 247172k/253888k available (2348k kernel code, 6144k reserved, 717k data, 268k init, 0k highmem, 0k BadRAM) Checking if this processor honours the WP bit even in supervisor mode... Ok. Calibrating delay loop... 2375.68 BogoMIPS (lpj=1187840) Mount-cache hash table entries: 512 CPU: After generic identify, caps: 0183f9ff c1cbf9ff 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 CPU: After vendor identify, caps: 0183f9ff c1cbf9ff 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 Enabling disabled K7/SSE Support. CPU: L1 I Cache: 64K (64 bytes/line), D cache 64K (64 bytes/line) CPU: L2 Cache: 256K (64 bytes/line) CPU: After all inits, caps: 0383f9ff c1cbf9ff 00000000 00000020 00000000 00000000 00000000 Intel machine check architecture supported. Intel machine check reporting enabled on CPU#0. CPU: AMD mobile AMD Athlon(tm) XP 1400+ stepping 00 Enabling fast FPU save and restore... done. Enabling unmasked SIMD FPU exception support... done. Checking 'hlt' instruction... OK. ACPI: Looking for DSDT in initrd... not found. ACPI: setting ELCR to 0200 (from 0c00) checking if image is initramfs...it isn't (no cpio magic); looks like an initrd Freeing initrd memory: 180k freed NET: Registered protocol family 16 PCI: PCI BIOS revision 2.10 entry at 0xe8a64, last bus=1 PCI: Using configuration type 1 mtrr: v2.0 (20020519) ACPI: Subsystem revision 20050309 ACPI: Interpreter enabled ACPI: Using PIC for interrupt routing ACPI: PCI Root Bridge [PCI0] (0000:00) PCI: Probing PCI hardware (bus 00) Disabling VIA memory write queue (PCI ID 0305, rev 80): [55] 3c & 1f -> 1c Boot video device is 0000:01:00.0 ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0._PRT] ACPI: Embedded Controller [EC0] (gpe 1) ACPI: PCI Interrupt Link [LNKA] (IRQs 10 *11) ACPI: PCI Interrupt Link [LNKB] (IRQs 10 11) *0, disabled. ACPI: PCI Interrupt Link [LNKC] (IRQs *10) ACPI: PCI Interrupt Link [LNKD] (IRQs 10 *11) Linux Plug and Play Support v0.97 ? Adam Belay pnp: PnP ACPI init pnp: PnPACPI: METHOD_NAME__CRS failure for PNP0c04 pnp: PnP ACPI: found 9 devices PnPBIOS: Disabled PCI: Using ACPI for IRQ routing PCI: If a device doesn't work, try "pci=routeirq". If it helps, post a report PCI: Cannot allocate resource region 0 of device 0000:00:0a.0 pnp: 00:06: ioport range 0x1600-0x167f has been reserved pnp: 00:06: ioport range 0x2c8-0x2cf has been reserved pnp: 00:06: ioport range 0x4d0-0x4d1 has been reserved pnp: 00:06: ioport range 0x1000-0x105f could not be reserved Simple Boot Flag at 0x37 set to 0x1 apm: BIOS version 1.2 Flags 0x03 (Driver version 1.16ac) apm: overridden by ACPI. audit: initializing netlink socket (disabled) audit(1172843962.683:0): initialized VFS: Disk quotas dquot_6.5.1 Dquot-cache hash table entries: 1024 (order 0, 4096 bytes) devfs: 2004-01-31 Richard Gooch (rgooch@atnf.csiro.au) devfs: boot_options: 0x0 Initializing Cryptographic API Applying VIA southbridge workaround. vesafb: framebuffer at 0x90000000, mapped to 0xd0080000, using 3750k, total 7104k vesafb: mode is 800x600x16, linelength=1600, pages=6 vesafb: protected mode interface info at c000:7926 vesafb: scrolling: redraw vesafb: Truecolor: size=0:5:6:5, shift=0:11:5:0 bootsplash 3.1.6-2004/03/31: looking for picture...<6> silentjpeg size 34430 bytes,<6>...found (800x600, 34382 bytes, v3). Console: switching to colour frame buffer device 93x30 fb0: VESA VGA frame buffer device isapnp: Scanning for PnP cards... isapnp: No Plug & Play device found Real Time Clock Driver v1.12 PNP: PS/2 Controller [PNP0303:KBC,PNP0f03:PS2M] at 0x60,0x64 irq 1,12 i8042.c: Detected active multiplexing controller, rev 1.1. serio: i8042 AUX0 port at 0x60,0x64 irq 12 serio: i8042 AUX1 port at 0x60,0x64 irq 12 serio: i8042 AUX2 port at 0x60,0x64 irq 12 serio: i8042 AUX3 port at 0x60,0x64 irq 12 serio: i8042 KBD port at 0x60,0x64 irq 1 Serial: 8250/16550 driver $Revision: 1.90 $ 8 ports, IRQ sharing enabled io scheduler noop registered io scheduler anticipatory registered io scheduler deadline registered io scheduler cfq registered RAMDISK driver initialized: 16 RAM disks of 32000K size 1024 blocksize pktcdvd: v0.2.0a 2004-07-14 Jens Axboe (axboe@suse.de) and petero2@telia.com Uniform Multi-Platform E-IDE driver Revision: 7.00alpha2 ide: Assuming 33MHz system bus speed for PIO modes; override with idebus=xx VP_IDE: IDE controller at PCI slot 0000:00:11.1 VP_IDE: chipset revision 6 VP_IDE: not 100% native mode: will probe irqs later VP_IDE: VIA vt8231 (rev 10) IDE UDMA100 controller on pci0000:00:11.1 ide0: BM-DMA at 0x1100-0x1107, BIOS settings: hda:DMA, hdb:pio ide1: BM-DMA at 0x1108-0x110f, BIOS settings: hdc:DMA, hdd:pio Probing IDE interface ide0... hda: IC25N020ATCS04-0, ATA DISK drive ide0 at 0x1f0-0x1f7,0x3f6 on irq 14 Probing IDE interface ide1... hdc: UJDA730 DVD/CDRW, ATAPI CD/DVD-ROM drive ide1 at 0x170-0x177,0x376 on irq 15 hda: max request size: 128KiB hda: 39070080 sectors (20003 MB) w/1768KiB Cache, CHS=38760/16/63, UDMA(100) hda: cache flushes not supported /dev/ide/host0/bus0/target0/lun0: p1 p2 < p5 > mice: PS/2 mouse device common for all mice md: md driver 0.90.1 MAX_MD_DEVS=256, MD_SB_DISKS=27 NET: Registered protocol family 2 IP: routing cache hash table of 2048 buckets, 16Kbytes TCP established hash table entries: 8192 (order: 4, 65536 bytes) TCP bind hash table entries: 8192 (order: 3, 32768 bytes) TCP: Hash tables configured (established 8192 bind 8192) NET: Registered protocol family 1 ACPI wakeup devices: LID BAT0 PBTN AUDI MODM USB0 USB1 LAN0 ACPI: (supports S0 S3 S4 S4bios S5) BIOS EDD facility v0.16 2004-Jun-25, 1 devices found devfs_mk_dev: could not append to parent for md/0 md: Autodetecting RAID arrays. md: autorun ... md: ... autorun DONE. RAMDISK: Compressed image found at block 0 VFS: Mounted root (ext2 filesystem). EXT3-fs: INFO: recovery required on readonly filesystem. EXT3-fs: write access will be enabled during recovery. input: AT Translated Set 2 keyboard on isa0060/serio0 alps.c: Enabling hardware tapping input: PS/2 Mouse on isa0060/serio4 input: AlpsPS/2 ALPS GlidePoint on isa0060/serio4 kjournald starting. Commit interval 5 seconds EXT3-fs: hda5: orphan cleanup on readonly fs ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38313 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38312 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38311 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38309 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38308 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38003 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38019 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38015 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38013 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38012 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38011 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38010 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 37993 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 38007 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 37999 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 37946 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 37746 ext3_orphan_cleanup: deleting unreferenced inode 98060 EXT3-fs: hda5: 18 orphan inodes deleted EXT3-fs: recovery complete. EXT3-fs: mounted filesystem with ordered data mode. Freeing unused kernel memory: 268k freed usbcore: registered new driver usbfs usbcore: registered new driver hub USB Universal Host Controller Interface driver v2.2 ACPI: PCI Interrupt Link [LNKD] enabled at IRQ 11 PCI: setting IRQ 11 as level-triggered ACPI: PCI Interrupt 0000:00:11.2[D] -> Link [LNKD] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11 uhci_hcd 0000:00:11.2: UHCI Host Controller uhci_hcd 0000:00:11.2: new USB bus registered, assigned bus number 1 uhci_hcd 0000:00:11.2: irq 11, io base 0x00001200 hub 1-0:1.0: USB hub found hub 1-0:1.0: 2 ports detected ts: Compaq touchscreen protocol output usb 1-2: new low speed USB device using uhci_hcd and address 2 usbcore: registered new driver hiddev input: USB HID v1.00 Mouse [Microsoft Microsoft 3-Button Mouse with IntelliEye?] on usb-0000:00:11.2-2 usbcore: registered new driver usbhid drivers/usb/input/hid-core.c: v2.01:USB HID core driver usbcore: registered new driver usbmouse drivers/usb/input/usbmouse.c: v1.6:USB HID Boot Protocol mouse driver bootsplash: status on console 0 changed to on EXT3 FS on hda5, internal journal Non-volatile memory driver v1.2 Linux agpgart interface v0.101 ? Dave Jones agpgart: Detected VIA Twister-K/KT133x/KM133 chipset agpgart: AGP aperture is 64M @ 0xa0000000 Supermount version 2.0.4 for kernel 2.6 loop: loaded (max 8 devices) hdc: ATAPI 24X DVD-ROM CD-R/RW drive, 2048kB Cache, UDMA(33) Uniform CD-ROM driver Revision: 3.20 ACPI: AC Adapter [ADP0] (on-line) ACPI: Battery Slot [BAT0] (battery absent) ACPI: Power Button (FF) [PWRF] ACPI: Lid Switch [LID] ACPI: CPU0 (power states: C1[C1] C2[C2]) ACPI: Thermal Zone [THRM] (72 C) ACPI: Video Device [VGA0] (multi-head: yes rom: no post: no) Linux Kernel Card Services options: [pci] [cardbus] [pm] ACPI: PCI Interrupt Link [LNKA] enabled at IRQ 11 ACPI: PCI Interrupt 0000:00:0a.0[A] -> Link [LNKA] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11 Yenta: CardBus bridge found at 0000:00:0a.0 [1025:001d] Yenta O2: res at 0x94/0xD4: 00/ea Yenta O2: enabling read prefetch/write burst Yenta: ISA IRQ mask 0x0038, PCI irq 11 Socket status: 30000821 cs: IO port probe 0xc00-0xcff: clean. cs: IO port probe 0x100-0x4ff: excluding 0x378-0x37f cs: IO port probe 0xa00-0xaff: clean. Floppy drive(s): fd0 is 1.44M FDC 0 is a post-1991 82077 NET: Registered protocol family 17 via-rhine.c:v1.10-LK1.2.0-2.6 June-10-2004 Written by Donald Becker PCI: Enabling device 0000:00:12.0 (0001 -> 0003) ACPI: PCI Interrupt 0000:00:12.0[A] -> Link [LNKA] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11 eth0: VIA Rhine II at 0x1e800, 00:c0:9f:11:c3:69, IRQ 11. eth0: MII PHY found at address 1, status 0x7809 advertising 01e1 Link 0000. eth0: link down ACPI: PCI Interrupt Link [LNKC] enabled at IRQ 10 PCI: setting IRQ 10 as level-triggered ACPI: PCI Interrupt 0000:00:11.5[C] -> Link [LNKC] -> GSI 10 (level, low) -> IRQ 10 PCI: Setting latency timer of device 0000:00:11.5 to 64 hdc: drive_cmd: status=0x51 { DriveReady SeekComplete Error } hdc: drive_cmd: error=0x04 { AbortedCommand } ide: failed opcode was: 0xec hdc: drive_cmd: status=0x51 { DriveReady SeekComplete Error } hdc: drive_cmd: error=0x04 { AbortedCommand } ide: failed opcode was: 0xec hdc: drive_cmd: status=0x51 { DriveReady SeekComplete Error } hdc: drive_cmd: error=0x04 { AbortedCommand } ide: failed opcode was: 0xec NET: Registered protocol family 10 Disabled Privacy Extensions on device c03c5760(lo) IPv6 over IPv4 tunneling driver powernow: PowerNOW! Technology present. Can scale: frequency and voltage. Detected 1200.214 MHz processor. powernow: SGTC: 10000 powernow: Minimum speed 500 MHz. Maximum speed 1200 MHz. bootsplash 3.1.6-2004/03/31: looking for picture...<6>...found (800x600, 10117 bytes, v3). bootsplash: status on console 0 changed to on bootsplash 3.1.6-2004/03/31: looking for picture...<6>...found (800x600, 10117 bytes, v3). bootsplash: status on console 1 changed to on bootsplash 3.1.6-2004/03/31: looking for picture...<6>...found (800x600, 10117 bytes, v3). bootsplash: status on console 2 changed to on bootsplash 3.1.6-2004/03/31: looking for picture...<6>...found (800x600, 10117 bytes, v3). bootsplash: status on console 3 changed to on bootsplash 3.1.6-2004/03/31: looking for picture...<6>...found (800x600, 10117 bytes, v3). bootsplash: status on console 4 changed to on bootsplash 3.1.6-2004/03/31: looking for picture...<6>...found (800x600, 10117 bytes, v3). bootsplash: status on console 5 changed to on eth0: no IPv6 routers present end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 ndiswrapper version 1.38 loaded (preempt=no,smp=no) ndiswrapper: driver rt61 (Ralink Technology, Inc.,12/01/2006, 1.02.00.0000) loaded PCI: Enabling device 0000:02:00.0 (0000 -> 0002) ACPI: PCI Interrupt 0000:02:00.0[A] -> Link [LNKA] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11 PCI: Setting latency timer of device 0000:02:00.0 to 64 ndiswrapper: using IRQ 11 wlan0: ethernet device 00:0c:f6:25:7e:8e using serialized NDIS driver: rt61, version: 0x10001, NDIS version: 0x500, vendor: 'IEEE 802.11g Wireless Card.', 1814:0301.5.conf wlan0: encryption modes supported: WEP; TKIP with WPA, WPA2, WPA2PSK; AES/CCMP with WPA, WPA2, WPA2PSK usbcore: registered new driver ndiswrapper ndiswrapper (add_wep_key:820): adding encryption key 1 failed (C0010015) wlan0: no IPv6 routers present ndiswrapper (add_wep_key:820): adding encryption key 1 failed (C0010015) ndiswrapper (add_wep_key:820): adding encryption key 1 failed (C0010015) wlan0: no IPv6 routers present ndiswrapper (add_wep_key:820): adding encryption key 1 failed (C0010015) ndiswrapper (add_wep_key:820): adding encryption key 1 failed (C0010015) wlan0: no IPv6 routers present let me know what do you think...
  23. Hi, unfortunately this way doesnt' work. At this time, the only way I can see the card on is with original Mandriva 2006 kernel and its source. I have also installed ndiswrapper 1.38 and loaded rt61 driver. I can see my network, the card on wlan0 but when I type "iwconfig wlan0 essid MY_ESSID" nothing changes. Essid is always "off/any" and I see my network WEP encrypted when I use a WPA encryption with Windows. I tried this http://ndiswrapper.sourceforge.net/mediawiki/index.php/WPA but of course I'm stucked at very beginning, when I have to create(?) a ".config file". I can't make it works. If you need more info (ie. type this and write what you see) let me know. I want to win this battle!
  24. In Windows the driver is: C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\rt61.sys and my card works perfectly. So in Mandriva I used ndiswrapper with the rt61.INF that is on card's installation cd. I thought it worked but instead no.
×
×
  • Create New...